Overblijf Stichting MeridianO

Sinds april 2015 is onze Overblijf omgedoopt in Stichting MeridianO. 
Met deze stichting geven ouders en oud-ouders van de school opvang tussen de middag vorm voor kinderen van De Meridiaan. 

Ruim 30 jaar bestaat de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven op de Meridiaan.

Alle Meridiaankinderen zijn van harte welkom.

De verzorging van deze opvang is in een vertrouwde omgeving en wordt verzorgd door een vast team van ervaren, gecertificeerde moeders, die als vrijwilligers reeds jaren aan de school verbonden zijn. 

De activiteiten die georganiseerd worden zijn erop gericht om uw kind een fijne tijd bij ons te laten hebben. Dit geldt uiteraard ook voor u als ouder; ook u moet immers een goed gevoel hebben wanneer u uw kind(eren) aan ons toevertrouwt.

Het overblijven dat aangeboden wordt is géén school. Kinderen moeten zich altijd voldoende kunnen ontspannen om  met vernieuwde energie ’s middags weer te kunnen leren. Er is genoeg ruimte en speelmateriaal om na het eten nog te knutselen of te spelen, zowel binnen of buiten (patio of speelplein) onder begeleiding. 

Natuurlijk zijn er wel regels waar iedereen zich aan dient te houden, doorbordurend op het Daltonsysteem: “zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerking”

Onze flexibiliteit en de relatief lage kosten blijken door veel ouders enorm gewaardeerd te worden.

Wilt u meer weten?                                                                                                       

Loopt u gerust eens langs, u bent van harte welkom!