Samenwerking ouders en school


Samenwerking ouders en school

De Meridiaan vindt het belangrijk goed contact te hebben met de ouders. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om een afspraak met de leerkracht te maken om de ontwikkeling van uw kind door te spreken. Juist omdat de opvoeding verandert als een kind op school is en dus een grotere leefwereld krijgt, is het van belang dat ouders zich prettig voelen bij de school en vertrouwen hebben in de school.


Omdat de Meridiaan regelmatig uitstapjes maakt, zal er tijdens het schooljaar mogelijk enkele keren een beroep op de ouders gedaan worden. U kunt dan mee als begeleider. Dit geeft weer een heel andere mogelijkheid om met de school in contact te komen.


Daarnaast is er een actieve ouderraad. Zij zorgen er keer op keer voor dat de school er bij elk evenement fantastisch uitziet. Ook organiseren zij samen met team diverse activiteiten. Deze ouderraad zoekt ook altijd enthousiaste mensen.


Ook hebben wij een MR die goed met ons meedenkt. 6 keer per jaar hebben de MR-leden (ouders en leerkrachten) een vergadering waar er veel verschillende onderwerpen besproken worden.